Rabu, Februari 09, 2011

Contest Menangi Set Sauna Diamon, Cek Tunai & 5 Hadiah Misteri


salam semua,
Ok kali ni ibu joint contest by E-shop@Wish's
~*~
Kawan2 ibu mesti biasa bersauna @ memiliki sauna sendiri dirumahkan?
bagi yg tak ade sauna sendiri inilah masanya untuk kalian mencuba nasib dengan joint contest ni,
Siapa yang berminat nak joint contest ni sila KLIK sini!
Dan kalau x nak joint pon korang boleh window shopping kat blog E-shop@Wish's.
~*~
Ini antara jenis2 sauna yang ditawarkan dengan harga berpatutan



Set Sauna Jade FIR:
1. Sauna Tent
2. Remote Control
3. panel Pemanas Far Infrared
4. 2 Kayu Penegak Sauna Tent
5. Kerusi Lipat
6. Pengurut Kaki

KEISTIMEWAAN SAUNA JED FIR:
~Mudah dilipat dan dipasang serta boleh dibawa ke mana-mana
~Boleh dikawal masa antara 5-30 minit...Mengikut kemampuan anda
~Kain tebal dan kalis air
~Terdapat dalam tiga pilihan warna iaitu putih, pink dan biru.
~Paling terkini di pasaran!
~Jaminan produk selama 1 tahun.
~Terdapat dalam tiga warna menawan: pink, silver dan biru.

Untuk mengatahui lebih lanjut tentang sauna klik sini

Opssss... hampir ibu terlupa kepada yang nak joint contest tarikh tutup pada 15/02/11...Harap maklum!!!

2 ulasan dr mereka yg cute:

E-SHOP @ WiSH'S berkata...

salam ibu yang sweet:-)...alhamdulillah dan terima kasih ibu sudi join contest yg saya anjurkan ni..contest ni tak seberapa ibu, tp dgn sokongan ibu dan ramai lg kawan2 blogger lain yg dah join contest ni, sy rasa sgt berbangga dan berbesar hati....terima kasih ibu....nanti sy usha2 lg ye link2 hebahan yg ibu pautkan tu...nice n3 then!!!

Ibu Arif Atan berkata...

Tq... kirs di terims lsh ni ye...

Catat Ulasan

TAMU IBU HARI INI

orang yang datang ziarah

Chenta Hatiku

orang yang ku sayang


Labels