Selasa, Februari 15, 2011

~*~My Sleeping Angle Contest~

Salam semua....
Ibu nak joint lagi contest, kali ni ibu di tag oleh mama rayyan....
ok lah, contest ni bagi ibu sangat menarik coz di kehendaki meletakkan gambar kanak2 yang sedang diulit mimpi, tak kesah lah anak saper pun..
~*~
Haaaa... tang hadiah plak cuba tengok kat bawah ni lumayan kan???
~*~
1.Tempat pertama akan memenangi sebuah bakul lipat serbaguna yang amat kiut.


2. Tempat kedua & ketiga akan menenangi sebuah kerusi lipat untuk kanak2 yang amat comel.


3. Ader 3 hadiah saguhati akan diberikan kepada peserta yang bertuah, berupa sticker dinding pelbagai corak yang amat cantik dan sesuai untuk hiasan dinding bilik tidur, ruang tamu atau bilik tidur sendiri.


Taddaaaa... kat bawah ni gambar chenta hati ibu tengah tidoq, gambar ni masa dia ikut ibu p opis, disebabkan tak de tempat nak tidoq so atas kerusi ibu pun jadilah yerk!!!
*
*
*
*

Sesiapa yang berminat boleh lah terjah blog penganjor & klik link di bawah

Ibu nak tag:

3 ulasan dr mereka yg cute:

norakhtar berkata...

InsyaAllah..saya akan cuba join contest ni..!!
thanks..tag saya yer tuan rumah..:)

Hidayati berkata...

As salam, terima kasih kerana sudi memeriahkan contest akak ni. Semoga berjaya.

[ibuLUNAZAHRA] berkata...

Rakan sekutu berkata: Wah sangat unik tidur nya..Good Luck ye."

Catat Ulasan

TAMU IBU HARI INI

orang yang datang ziarah

Chenta Hatiku

orang yang ku sayang


Labels