Isnin, Februari 14, 2011

"Special Giveaway From Moscow"

Hoyyeee ibu nak joint GA "Special Giveaway From Moscow"
Yukkk yukkk teman2!!!


Syarat-syaratnya
  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member kan?)
  2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:)
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag.
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact.
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011.
Pesanan Penaja..cewahhhh!!!
  • Jika anda rasa giveaway ini membebankan..atau membuang masa anda..takyah susah2 nak join.. Semua ini hanya untuk suka2 sahaja
  • Cara penghantaran hadiah akan dibincangkan selepas pemenang dapat ditemui.
  • 5 peserta akan menerima 2 hadiah dari saya.
  • Pertukaran hadiah diantara pemenang boleh dilakukan suka sama suka.

KEBAIKAN

~Bagi ibu disamping menambah kenalan dapat juga kita berkenal2an sesama kita, bertukar2 pandangan dan mengeratkan silaturrahim... Insyaallah!

KEBURUKAN

~Rasanya takde keburukan sbb semua yang menganjurkan GA @ Contest semua berniat baik~(boleh ke ibu jawab mcm tu)

Ibu Nak Tag:

3 ulasan dr mereka yg cute:

Oshin jamel berkata...

fuhhh..laju tOl la akk nie kan..hehheh!!!! letih den nk kjar...heheh!

Ibu Arif Atan berkata...

Laju????

Mama Kembar 3 berkata...

thanks sbb tag, mmg dok ingat nak join pun... tp tgh tunggu idea nak jawab soklan tu hehehe

Catat Ulasan

TAMU IBU HARI INI

orang yang datang ziarah

Chenta Hatiku

orang yang ku sayang


Labels