Khamis, Mac 17, 2011

Contest Gaya Manja Si Anak



Hoyyeeeeeeeeee...
Nak Joint sila klik link kat atas ok?
Dan Gambar yang Ibu pertaruhkan ialah
.

Tadaaaaa... My chenta Hati Ibu Ahmad Arif Atan
2 tahun 3 bulan

Dan mangsa tag Ibu




'

Sabtu, Mac 12, 2011

.:Habib Nak Bagi FM Kat Acik2 Sume:.


Waaaa... anakanda habib yang syomel ni, 
Nak bagi acik2 adiah yerkkk... Acik Nana nak tau..
*
Ok pada tentawan Ibu yg nak joint GA by Zura Habib ni sila lah berkunjung ke blog beliau.
@
Klik je SINI


'

Jumaat, Mac 11, 2011

.::Contest Anakku Menangis comel::.

Salam,
ibu nak joint contest by mamaema


Ok sesape yg berminak sila klik SINI
&
Syarat-syarat yang harus dipatuhi:

1. Orang Malaysia & Alamat Malaysia (yang tinggal kat oversea tu boleh kasi alamat Malaysia)
Yep Saya orang Malaysia Asli

2. Boleh jadi follower saya tak?...bolehkan.....
Udah tentu boleh id sitidarna sanoesi

3. Buatlah entri pasal contest ini dengan tajuknya " Contest Anakku Menangis Comel".
Done

4. Pastu tinggalkan link contest korang tu kat komen sini (n3 contest mamaema)...bukan komen kat entri lain. 
Done

5. Jangan lupa letak banner saya ni kat entri korang tau. dan jangan pula lupa upload gambar anak yang nak join tu...
Done jugak lah.
6. Bagitahulah nama anak dan nama ibu/ayah yer.. umur anak juga
Nama Anak: Ahmad Arif
Nama Ibu: Siti Darna
Nama Abah: Atan Ahmad
Umur Anak 2 Tahun 3 bulan

7. Last sekali, kenalah tag 3 orang kawan.... barulah meriahkan
.

.

.
Dan ini gambaq yang ibu pertaruhkan!!!






EL'S GIVEAWAY


Salam semua..
Giveaway by Madam El's
Ok dibawah adalah antara syarat2 yang perlu dipenuhi.
 .
.
.

  1. wat n3 bertajuk EL'S GIVEAWAY 
     udah buk!
  2. kopipes banner GA aku (yang kelihatan huduh lagi hina itu) dan backlink to dis n3
  3. peserta mestilah ahli berdaftar GHMB 
    udah jugak buk!
  4. mestilah pernah memberi sekurang2 nya 5 komen pada mana2 n3 dlm blog ini  
    Nak + komen la ni!!!
  5. jawab soklan ni dlm cara paling kretip::: sejak bila blog ini di activate kan?
    Sejak bila ye? jap!!!! ermmm teman cuba jawab ye bila blog mike ni di aktifkan...
    mengikut hasil siasatan teman blog mike ni mula diaktifkan pada 17 june 2010..
    Dengan n3 ni http://eliyaezlinalias.blogspot.com/2010/06/welkam-welkam-welkam-since-dis-is-my.html
    Haa betul tak?

    Finishhhhhh!!!


Rabu, Mac 09, 2011

.: Kak Pah Giveaway :.


Wottt wottt
GA by Kak Pah
Ibu di tag oleh Oshin Jamil

Ok saper nak joint sila klik link kat bawah ni ye

Tag 3 mama hots

'

Ahad, Mac 06, 2011

"Contest MAS Photo Collage"


Ok kali ni contestnya berlainan dari biasa, ermm macam2 si Mas Ahmad Safwan ni tapi kreatif idea dia.
.
.
.
.
Menariknya n3 ibu kali ini ialah mengenai contest ni lah, 
lain dari yang lain dan tak kurang menariknya gambar yg ibu pertaruhkan kat bawah ni
.
.

.
.
TEMA KESAYANGKU

 

Ibu gunakan khidmat encik photoscape untuk hasilkan gambar kat atas ni,
bagi ibu menggunakan photoscape lebih mudah dari yang lelain mungkin sbb ibu tak reti hehehe.

Sesaiapa nak joint klik la link kat bawah ni

Dan mereka yang ditag ibu


'

Sabtu, Mac 05, 2011

"Posing With Ur Love One - Giveaway"


Jom joint contest  "Posing With Ur Love One - Giveaway" 
Ibu nak joint jugak tak kira
&
Gambar kat bawah yang ibu pertaruhkan
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tapi sbelom tu slogan ibu "majulah sukan untuk negara" ehhh silap sorry... slogan sebenar ibu letak kat bawah gambar ye....
.

 " I love Mr.Lalink & My Chenta Hati Arif so so much "
penambahan Muahhhh1000x



Ok tata
'

Jumaat, Mac 04, 2011

Lucky Draw Ratu Tupperware

Salam... 
Ini contest ke2 melibatkan tupperware
Ok...Oleh kerana tarikh tutup 7 march ni ibu nak joint jugak mana lah
tahu kot2 ade rezki untuk ibu menang, kena plak keesokakanya 8 march adalah bufday ibu...



Syarat2nya amatlah mudah...
Cuba lihat kat bawah ni.......

 Jadi Follower Ratu Tupperware
 Letakkan Banner di sidebar blog anda
 Post entry mengenai contest ini
{tajuk n3 mestilah "Lucky Draw Ratu Tupperware"}
 dan yang terakhir sekali sila tinggalkan jejak@komen di entry ini
beserta link entry contest yang telah anda buat 

Ok sesaper berminat sila klik link ni ye -----> http://ratu-tupperware.blogspot.com/2011/02/assalamualaikum-dan-salam-sejahtera.html

Walau tak suruh tag ibu nak tag semua kawan2 ibu di GHMB


'

Rabu, Mac 02, 2011

Contest JANGAN pandang camera!!!


Macam biasa ibu joint contest lagi...
so sesiapa yang berminat sila klik link ni ye?
&
Ini gambar yang ibu pertaruhkan
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
.

Gambar masa 1st time jumpa
  Mumy Aaron & Kay Ames x pandang camera kan baik ibu @ Arif
Ibu nak tag 2 nama yg ibu sebut kat atas td dan Qisha Qhairulnizam!!!!!
.
.
'
TAMU IBU HARI INI

orang yang datang ziarah

Chenta Hatiku

orang yang ku sayang


Labels